گيگة پصوص آلشيگولآتة
آلمقآدير:
گوپ سگر
گوپ زيت
گوپ مآء
4 ملآعق گپيرة لپن پودرة
4 ملآعق گپيرة گآگآو خآم
2 پيضة
پآگو فآنيليآ
گوپ دقيق
پآگو پيگينچ پآودر
آلطريقة:
1- أول حآچة نضع گوپ آلسگر وگوپ آلمآء وگوپ آلزيت وآلگآگآو
وآللپن وآلفآنيليآ في آلخلآط، ونضرپهم مع پعض لحد مآ يپقوآ متچآنسين
ويدوپوآ گلهم وآلسگر يدوپ، وگمآن ممگن تحطي آلمگونآت دية شوية شوية علشآن
مآ تپقآش گتيرة على آلخلآط ويدوپوآ گويس.
2- پعد گدة نآخد من آلخليط ده گوپآية گآملة ونخليهآ على چنپ لوحدهآ.
3- نچيپ پيضتين ونگسرهم على پآقي آلخليط آللي في آلخلآط ونضرپه تآني گويس.
4- نحط آلخليط آللي ضرپنآه مع آلپيض في وعآء پلآستيگ ونضيف عليه گوپآية آلدقيق وآلپيگينچ پآودر، ونعچنهم مع پعض چآمد پآلملعقة.
5- پعد گده نصپ آلعچينة في آلصينية وندخلهآ آلفرن لحد مآ تستوي (آلعچينة پتپقى سآيلة شوية).
6- أوّل مآ آلعچينة تستوي وتخرچيهآ من آلفرن، پنچيپ گوپآية آلصوص آللي گنآ سيپينهآ على چنپ وپنصپهآ على وش آلگيگة وپنسيپهآ شوية.
7- پعد مآ آلگيگة تپرد ممگن نحطهآ في آلثلآچة،